Branding

Brandul nu este un logo, un type face sau un nume. Brandul tău este ceea ce publicul crede că știe despre tine ca produs/numele de marcă/companie. Este personalitatea produsului pe care il vinzi. Este tot ce produsul sau serviciul tău reprezintă, tot ce sugerează sau încurajează. Este tonul vocii și suma asocierilor din mintea clienților tăi.

Graphic Design

Într-o lume în care totul se judecă după copertă, o vrei pe cea mai frumoasă.Oricât de multe ai de spus și oricât de bine, trebuie să captezi atenția într-o fracțiune de secundă. E prima decizie pe care consumatorul o ia față de brand. Suntem aici să ne asigurăm că business-ul tău primește atenția pe care o merită și arată impecabil în orice moment.

Web Design

Anii de experiență ne-au ținut aproape de ultimele tendințe din UI și UX, dar și de comportamentul digital al consumatorilor. De aceea website-ul trebuie să fie pe atât de intuitiv pe cât este de util și insightful. Principala prioritate in design a devenit contextul. Nu ne mai putem permite sa fim generali. Fiecare funcționalitate trebuie să aibă un scop precis, să fie ușor de navigat și să iți pună în valoare povestea. Dacă brandul este o persoană, web design-ul este clar un costum tailor-made.

Development

Programarea este setul de instrumente și expertiză care se asigură că website-ul tău se încarcă instant și care îți menține imaginea la standardul pe care vrei să îl afișezi. Fără excepție.

Copywriting

Clientul secolului digital este familiar cu tehnologia. De aceea, conținutul nu mai este despre a vinde, ci despre a fi util și autentic. Singurul fel prin care dai credibilitate ideilor tale este să construiești experiențe semnificative și să înțelegi ce poți face pentru consumatori și să le oferi exact ceea ce caută.

Strategie Digitală

Funnel-ul de vânzări și fiecare persoană sunt rezultatul unui proces de cercetare minuțios, pentru a asigura eficiența maximă în fiecare punct al companiei.

Social Media

Odată ce ai o voce care îți aparține și cu care te identifici, ramâne să o amplifici și să îi dai tracțiunea de care are nevoie pentru a genera conversații (și, desigur, conversii!) de valoare. Tonul vocii trebuie să fie convingător și perseverent, întotdeauna autentic și onest, dar adaptat platformei, intereselor fiecărei persoane și comportamentului de consum.

Google Ads

Google Ads se asigură că afacerea ta este promovată rapid pentru a fi găsită de utilizatorii Google atunci când caută, cumpără sau pur și simplu navighează pe internet.
Publicitatea pe Google este una dintre cele mai eficiente canale de a te promova online, prezentând multiplle soluții de targetare a publicului tău țintă, în momente- cheie.Google Ads cu siguranță te poate ajuta.

Consultantă

Complementar campaniilor in-house și campaniilor pe care le putem lucra, ne poți contacta și în regim de consultanta.

Ai o idee de afacere? Vrei sa faci un facelift la website? Ai încercat o strategie anume și nu ai avut rezultatele pe care le așteptai? Suntem alături de tine cu fiecare oportunitate.

Turcoise Logo_WEB_Sticky

Gata de Aventură?

Noi suntem pregatiti si deja cautam cele mai bune solutii pentru afacerea ta!

CONTACTEAZĂ-NE